EN KÄRLEK TILL MAGISKA BURGARE

Ett omväxlande arbete

På Hjelte Restaurang AB’s restauranger har vi idag över 1700 anställda. Hos oss får du möjlighet att både utvecklas och samla erfarenhet att bära med dig resten av ditt liv. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där laganda, karriärmöjligheter och vår kärlek till magiska burgare står i centrum.

Läs mer McD-modellen

Vilka vi söker

Vi bryr oss inte om ditt CV och vad du har gjort tidigare. Ungefär hälften av de som börjar arbeta hos oss är jobbet på McDonald’s deras första. Vår rekryteringsprocess bygger på hunger, inte erfarenhet – men drivet och viljan att utvecklas är något vi förväntar oss av alla som anställs. Vi söker alltid nya glada, serviceinriktade medarbetare!

Våra värderingar

För oss som arbetsgivare är det viktigt att man får jobba hos oss med schyssta villkor. Vi har därför kollektivavtal med Hotell- och Restaurangfacket, HRF, som reglerar allt ifrån lönesättning till arbetstider.

Läs mer på hrf

VARJE DAG, ÅRET RUNT

De fyra hörnstenarna
i vår verksamhet

Kvalitet, Service, Renlighet och Värde (KSR&V) är hörnstenarna för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör på våra restauranger – varje dag, året runt.

Kvalitet handlar om att allt vi gör är förenat med högt ställda standarder. Vi har en kort leverantörskedja och har samarbetat med flera av våra leverantörer i många år, vilket gör att vi har väl inarbetade rutiner när det gäller kvalitet och hållbarhet i varje led.

Våra noggranna kontroller gäller hela vägen fram till gästen. Vi ställer tuffa krav vid val av råvaror, behandling i produktion, hur maten förvaras i våra restauranger, hur den bereds, tillagas och serveras.

Personlig och snabb service är vägledande för oss som arbetar på McDonald’s. Det handlar om att ha gästen och i fokus och, utöver god mat av hög kvalitet, även servera det lilla extra.

Renlighet handlar om att det ska vara rent och snyggt i och utanför restaurangerna. Renlighet handlar också om hygien och matsäkerhet. Våra gäster ska kunna lita på oss och alltid känna sig välkomna till en ren och snygg restaurang. Vi ställer höga krav på såväl våra leverantörer som på oss själva.

Sammantaget ska kvalitet, service och renlighet, i förhållande till priset, ge ett bra värde för våra gäster.

VANLIGA FRÅGOR  

Q&A

Alla aktuella kampanjer finns att hitta på hemsidan. www.mcdonalds.se

På vår jobbsida, http://www.mcdonalds.se/jobb, kan du söka våra annonserade tjänster och ladda upp ditt CV och personliga brev. Lycka till!

Lönesättning sker utifrån gällande kollektivavtal, där kriterier som ålder och erfarenhet i branschen har betydelse. Utöver detta finns det möjlighet till en bra löneutveckling kopplad till ansvarsområde på restaurangen. Den som vill utvecklas på McDonald’s och gör ett bra jobb kan ta del av en bra löneutveckling. Alla medarbetare på McDonald’s får löneförhöjning varje år. På www.hrf.net kan du se hur det gällande löneavtalet ser ut.

Vårt mål är att vi successivt inte ska ha några gästförpackningar av plast. Vi har tagit bort plastlocket från McFlurry, sugrören från våra matsalar, byter från plastmugg till pappmugg för milkshake, och Smoothies och Frappés serveras i Plant Bottle. Senare i år kommer också fler initiativ för att minska på plasten.
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på vår webbsida: https://www.mcdonalds.com/se/sv-se/hallbarhet.html

Vårt hamburgerkött består enbart av 100 % nötkött av högsta kvalitet och inget annat. Det kan vi säkerställa genom att bara köpa in hela styckningsdetaljer från framdelen av nötdjuret, (t ex bringa, bog och lägg). Genom att köpa hela styckningsdetaljer vet vi att vi får det vi beställt. Här kan du läsa mer om vårt nötkött.